četrtek, 25 junija 2020 / Published in Novice

Še par dni in odpremo prijave! Hura! 😀😀😀 

Za vse tekačice in tekače, ki že nestrpno čakate, super novica 👍🏃‍♀️🏃‍♂️

Tekaška prireditev bo 12. decembra 2020!


Tudi letos se boste ultra tekači lahko preizkusili v kategoriji posamezno na razdaljah
100 km (1. prvenstvo Slovenije v teku na 100 km)
75 km
50 km
Rekreativni tekači pa v družbi 5 članov štafete na razdaljah
20 km
15 km
10 km na člana.

Spremljajte novice na naši spletni strani,  FB 100 ob Mrzli reki in Instagramu 100 ob Mrzli reki

ponedeljek, 23 decembra 2019 / Published in Novice
Drage tekačice, dragi tekači!

Veseli smo, da ste bili del tekaškega izziva 100 ob Mrzli reki. Nekateri ste že naši stalni udeleženci, za ostale si želimo, da to postanete. Za vse pa si želimo, da postanete naši ambasadorji.

Pred tekom smo vas opozorili, da ne pričakujte lepega in idealnega vremena, da pričakujte dež, mraz in burjo ter da bo nadstandard vse, kar bo odstopanje od tega. Skupaj z vami, vsemi srčnimi udeleženci, med katerimi ste nekateri postavili odlične rezultate, nekateri premikali svoje lastne meje, drugi pa preprosto le uživali, smo preživeli izjemno lep dan.

Organizatorji ultratekaškega spektakla 100 ob Mrzli reki –  člani športnega društva Tekači Vipavske doline s sodelujočimi prostovoljci, smo se maksimalno potrudili, seveda pa je vedno prostor za nadgradnjo. Največ šteje vaše zadovoljstvo, zato vas naprošamo za vaš odziv in izpolnitev kratkega vprašalnika, ki nam bo pomagal sooblikovati in še izboljšati organizacijo tekmovanja v prihodnjem letu. Vaše odgovore pričakujemo do konca letošnjega leta.
Vprašalnik za udeležence
Kmalu po novem letu že pričenjamo s pripravami na naslednjo izvedbo prireditve, ki bo nekaj posebnega.  Na okrogli datum, 12.12.2020 vas vabimo, da ste del četrtega tekaškega izziva 100 ob Mrzli reki, ko bomo organizirali prvo državno prvenstvo v teku na 100 km.

V imenu celotne ekipe 100 ob Mrzli reki vam želimo, da prihajajoče praznične dni preživite na najlepši možni način in srečno v prihajajočem letu.


Andrej Zaman, predsednik organizacijskega odbora
Iztok Kobol, vodja tekmovanja

ŠD TEKAČI VIPAVSKE DOLINE

petek, 20 decembra 2019 / Published in Novice

Spoštovani sponzorji in donatorji!

V soboto, 14.12.2019 smo uspešno izpeljali tretji ultra tek, 100 ob Mrzli reki. Vaša pomoč je pripomogla, da smo pripravili vse potrebno za organizacijo tekme. Tako smo zagotovili, da so bili udeleženci teka izjemno zadovoljni in so obljubili, da pridejo tudi prihodnje leto.

Imamo že datum za prihodnje leto, 12.12.2020, ko bo tek na 100 kilometrov štel za prvo državno prvenstvo na tej razdalji. Takrat pričakujemo tudi veliko zanimanje medijev.

Iskreno se vam zahvaljujemo za vaš prispevek ter se priporočamo za vašo pomoč tudi vnaprej.

ŠPORTNO DRUŠTVO TEKAČI VIPAVSKE DOLINE

Renato Gnezda, predsednik društva

Andrej Zaman, predsednik organizacijskega odbora 100 ob Mrzli reki

torek, 17 decembra 2019 / Published in Novice

Dragi prostovoljci 100 ob Mrzli reki

Iskrena hvala vsem in vsakemu posebej! 

Odlično smo kot ekipa izpeljali naš največji društveni dogodek in upam, da se zavedate, da si zasluge za to pripišemo prav VSI! Delali smo prav vsi kot povezan tim, se trudili vsak po svojih najboljših močeh in tako nam je uspelo prireditev več kot odlično, profesionalno izpeljati! Pri organizaciji je pomemben vsak posameznik in mi vsi skupaj smo dokazali, da to znamo in delamo s srcem. In to ne samo v soboto, ampak že v četrtek pri postavljanju protipoplavnih vreč, v petek pri postavljanju proge in na predaji štartnih številk, v soboto cel dan, od zgodnjega jutra do noči, pa tudi v nedeljo finiš, ko je bilo potrebno vse pospraviti. 

Poleg ogromno prostovoljnih ur pa ste mnogi med vami bili tudi tekači! Kapo dol!!!

Pohvale tekačev so bile izrečene že takoj po tekmovanju in še vedno prihajajo. To nam največ pomeni in nam daje energijo za naprej.  Ker ste bili v kontaktu s tekmovalci, se priporočamo za vaše vtise, pohvale, kritike, vse z namenom, da se še izboljšamo. 

Iz srca hvala vsem v osebnem imenu in imenu celotne ekipe organizacijskega odbora.

Alenka Čadež Kobol
vodja rediteljev in prostovoljcev 100 ob Mrzli reki

TOP