ZAHVALA TEKAČICAM IN TEKAČEM 100 OB MRZLI REKI

Drage tekačice, dragi tekači!

Veseli smo, da ste bili del tekaškega izziva 100 ob Mrzli reki. Nekateri ste že naši stalni udeleženci, za ostale si želimo, da to postanete. Za vse pa si želimo, da postanete naši ambasadorji.

Pred tekom smo vas opozorili, da ne pričakujte lepega in idealnega vremena, da pričakujte dež, mraz in burjo ter da bo nadstandard vse, kar bo odstopanje od tega. Skupaj z vami, vsemi srčnimi udeleženci, med katerimi ste nekateri postavili odlične rezultate, nekateri premikali svoje lastne meje, drugi pa preprosto le uživali, smo preživeli izjemno lep dan.

Organizatorji ultratekaškega spektakla 100 ob Mrzli reki –  člani športnega društva Tekači Vipavske doline s sodelujočimi prostovoljci, smo se maksimalno potrudili, seveda pa je vedno prostor za nadgradnjo. Največ šteje vaše zadovoljstvo, zato vas naprošamo za vaš odziv in izpolnitev kratkega vprašalnika, ki nam bo pomagal sooblikovati in še izboljšati organizacijo tekmovanja v prihodnjem letu. Vaše odgovore pričakujemo do konca letošnjega leta.
Vprašalnik za udeležence
Kmalu po novem letu že pričenjamo s pripravami na naslednjo izvedbo prireditve, ki bo nekaj posebnega.  Na okrogli datum, 12.12.2020 vas vabimo, da ste del četrtega tekaškega izziva 100 ob Mrzli reki, ko bomo organizirali prvo državno prvenstvo v teku na 100 km.

V imenu celotne ekipe 100 ob Mrzli reki vam želimo, da prihajajoče praznične dni preživite na najlepši možni način in srečno v prihajajočem letu.


Andrej Zaman, predsednik organizacijskega odbora
Iztok Kobol, vodja tekmovanja

ŠD TEKAČI VIPAVSKE DOLINE