Zahvala prostovoljcem

Cenjeni prostovoljci

Konec dober – vse dobro!

Mnogo presežkov mi hodi po glavi, s katerimi bi vas in vaše srčno delo ter prispevek pri izvedbi 100 ob Mrzli reki 2021  opisala….Da pa ne bom predolga….Kot članica organizacijskega odbora, zadolžena za prostovoljce ,se vam iz srca zahvaljujem in izrekam globok poklon, bili ste odlični in nepozabni- brez vas ni nas!

Upam, da ob letu osorej zopet združimo moči in pokažemo vsej Sloveniji, da nas šport in srčnost ljudi združuje in vodi do cilja!

Mirjam Martini Gnezda, vodja prostovoljcev

 Vsi za enega, eden za vse!

Kljub burji, ki nam je malo zamešala štrene, se nam je na koncu vse odlično izteklo! Seveda brez vas, spoštovani prostovoljci, tega ne bi izpeljali! Letos smo bili izjemno navdušeni nad vašim odličnim odzivom, saj ste k nam prišli iz različnih krajev Slovenije, kar si štejemo v izjemno čast. Pokazali ste ogromno dobre volje, prijaznost in  veselje do dela, ob progi ste navijali in spodbujali tekmovalce, ni vam bilo težko prijeti in vskočiti, kadar je bilo to potrebno. Vse to cenimo organizatorji, pa tudi tekači, ki nam sporočajo izjemno pozitivne vtise. 

Iskrena in srčna hvala vsakemu posebej in vsem skupaj! Ne dvomim, da se bomo še srečali in se že veselim ponovnega snidenja!

Alenka Čadež Kobol, predsednica organizacijskega odbora

 Vztrajnost se vedno izplača!

Človek proti naravi je rdeča nit naše prireditve.  V vseh teh letih kratke zgodovine 100 OMR seveda nismo premagali narave, smo pa vedno našli način, kako tekmo izpeljati v zadovoljstvo vseh nastopajočih.

Letos ni bilo prav nič drugače, ne morem reči, da je bilo letos najtežje, vsekakor pa je bil odziv vas prostovoljcev največji! V pripravo proge smo vložili več kot 200 ur dela na sami progi  in prav za vsako minuto sem vam hvaležen. Presrečen sem, da sem imel tako ekipo, ki je bila pripravljena priskočiti na pomoč ob vsaki uri, pa čeprav je bila ta sredi noči.

Res prisrčna hvala prav vsem in vsakemu posebej, saj smo vse skupaj izpeljali vrhunsko, odzivi so odlični in pohvale dežujejo iz vseh strani, še najbolj pa so navdušeni tekmovalci, ki nas ne morejo prehvaliti.

Včeraj smo prejeli čestitke predsednika AZS g. Romana Dobnikarja, ki o nas govori le v presežkih in na to je lahko ponosen prav vsak član ekipe prostovoljcev.

Vsem še enkrat velika hvala.

 Iztok Kobol, vodja tekmovanja