prvenstvo Slovenije na 100 km

Odprte prijave na prvenstvo Slovenije v teku na 100 km

Spoštovani tekmovalci na 100 km!
 
Zahvaljujemo se vam za prijavo na našo najdaljšo razdaljo 100km, ki tudi letos šteje za 2. državno prvenstvo Slovenije, na kar smo Tekači Vipavske doline izjemno ponosni!
 
Prijava samo na spletni strani 100 ob Mrzli reki ne pomeni, da ste avtomatično prijavljeni tudi za državno prvenstvo in obratno, prijava samo na portalu Atletske zveze Slovenije brez prijave na spletni strani http://www.100obmrzlireki.si/ ne zadošča. 
 
Prijavo atletov za uvrstitev na prvenstvo Slovenije v teku na 100 km morajo opraviti društva preko Informacijskega sistema Atletske zveze Slovenije na tem naslovu: http://azsis.imagine.si – najkasneje do torka, 5. decembra 2022.
 
V kolikor želite, vam lahko registracijo in prijavo preko našega društva ŠD Tekači Vipavske doline brezplačno uredimo mi.
 
V tem primeru nam na mail 100obmrzlireki@gmail.com prosim posredujte še vaše dodatne podatke, ki jih zahteva ATZS za registracijo atletov in vašo osebno fotografijo (priporočljivo kar fotografijo za osebni dokument):
 
Ime in priimek:
GSM:
EMŠO:
Točen naslov:
Datum rojstva:
Kraj rojstva:
Številka majice : 
Bančni račun številka:
Banka:
Stopnja izobrazbe:
Datum st. izobrazbe:
Davčna številka:
Višina (cm):
Teža (kg):
 
Vsi prijavljeni tekmovalci na DP morajo upoštevati Tehnična pravila (še posebej 5. člen – oblačila, obutev, štartne številke – str. 80) 
npr. Maksimalna debelina podplata obutve v disciplinah na cesti je 40 mm in se bo kontrolirala. 
 
V kolikor imate še kakšna vprašanja, nas lahko kontaktirate tudi na telefonski številki:
Iztok Kobol 051362724 ali Alenka Čadež Kobol 031613806. 
 
Letos bo sončno in brez burje 🙂
 
ekipa 100 ob Mrzli reki